Referenties

Marjan

Ik heb een prettige ervaring opgedaan met Anke als diëtiste.
Zij is betrokken en kundig en zeer laagdrempelig.
Haar adviezen en richtlijnen gebruik ik tot op de dag van vandaag nogsteeds.
En te weten dat je altijd weer op haar terug kan vallen is fijn idee.

Ik zou zeggen maak een afspraak, en ga voor een nieuw eetpratroon zonder honger!

Moniek
De persoonlijke aandacht vind ik goed.
Je kunt alle kanten op.
Ik kwam om af te vallen en slaap nu ook beter.

 

Anneke
Ik kom al jaren heel graag bij Anke. Sinds mijn verhuizing rijd ik naar haar toe vanuit Amsterdam. Maar ik doe het met plezier want ze is een ontzettend aardige persoon en weet heel veel van voeding. Mijn doelstelling toen ik bij haar kwam was om niet verder aan te komen maar ik heb in “mijn” groepje ook mensen spectaculair zien afvallen. Door haar voedingsadviezen op te volgen voel ik me fitter en gezonder. Ik kan Anke bij iedereen aanbevelen.

 

Conny
Hallo,tijdens mijn twee zwangerschappen ben ik veel aangekomen (20 kilo). Dacht ik bij de derde zwangerschap laat ik het nu maar onderbegeleiding doen van een dietiste. Ik had een doel gesteld om niet meer aan te komen dan 10 kilo. En is me gelukt,ik ben uiteindelijk 8 kilo aangekomen. Dat is een heel verschil met 20 kilo!
Het is een gezellige sfeer om met een paar mensen bij Anke te komen. En wat ik ook belangrijk vind het is niet duur.
Je krijgt goeie begeleiding,veel tips/ideeen en evt folders.
Groeten Conny

 

Ineke
Ik vind het prettig bij Samen slank, omdat het zo ongedwongen is. Er wordt geen nadruk op gelegd hoeveel iemand weegt. In groepsverband kun je tips van anderen aan horen, en er wel of niet iets mee doen. Anke geeft toelichting op de tips met op – of aanmerkingen. Samen op zoek naar een goed dieet of goede eetgewoonten, werkt volgens mij beter dan punten of calorieën tellen. Bij mij in ieder geval wel.
Groet Ineke.

 

Dolly 
Ik vind het prettig om naar samen-slank te gaan, we krijgen goede begeleiding en als je de richtlijnen volgt val je goed af. Van de slank clubjes waar ik geweest ben vind ik dit het prettigst.
Groetjes Dolly